Dakar

Gerard Farrés, rebut com un heroi a l'arribada a Barcelona després de fer el seu millor Dakar

Un gran nombre d'aficionats i familiars s'han arribat a l'aeroport de Barcelona per rebre el pilot manresà

Actualitzat

Un gran nombre d'aficionats, amics i familiars s'han arribat a l'Aeroport de Barcelona per brindar una calorosa rebuda a Gerard Farrés, i és que la gesta d'acabar tercer en el Dakar 2017 amb una moto no oficial ha convertit el pilot manresà en tot un ídol.

Un cop superada la sorpresa inicial i després de les nombroses abraçades i petons, Gerard Farrés ha tingut un moment per reflexionar davant dels mitjans de comunicació: "Això és un somni. Sempre lluites per ser al davant, però estava molt complicat." I ho aprofita, en les seves primeres paraules, per agrair a l'equip Himoinsa la feina que ha fet, sense la qual "no ho hauria aconseguit mai".

Gerard Farrés s'ha passat deu anys vivint la part més fosca del Dakar, fent la menys vistosa, desagraïda i molt necessària feina del motxiller --primer de Marc Coma i després de "Chaleco" López--. Confessa que li va passar pel cap retirar-se, "perquè no volia anar amb motos" que no li permetien anar al davant: "però al final hem trobat aquest equip amb què he pujat al podi".

Mirant endavant, el pilot manresà aprofita per reivindicar-se i reclamar, de cara al 2018, "tenir una moto oficial" i espera que "aquest podi ajudi".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut