Gerard Deulofeu a l'entrenament d'aquest dissabte
Gerard Deulofeu a l'entrenament d'aquest dissabte
Barça

Gerard Deulofeu torna a una convocatòria del FC Barcelona, Paco Alcácer continua sense comptar per a Ernesto Valverde

Després de dos partits descartat, l'extrem ha entrat a la llista de 18 per jugar contra el Las Palmas. Una sort que no ha tingut el seu company Paco Alcácer.

Actualitzat

Gerard Deulofeu torna a la convocatòria del FC Barcelona. L'entrenador Ernesto Valverde l'ha inclòs en la seva llista de 18 jugadors per participar en el matx d'aquest diumenge al Camp Nou contra el Las Palmas (16.15), després d'haver-lo descartat per jugar contra el Girona en Lliga i l'Sporting de Lisboa en la Lliga de Campions.

L'altre fet que crida l'atenció de la llista és l'absència, una vegada més, de Paco Alcácer. El davanter no aconsegueix anar convocat ni contra un rival a priori assequible com el Las Palmas. També han quedat fora de la convocatòria un Arda Turan que no compta per a Valverde i Lucas Digne per decisió tècnica, així com els lesionats Rafinha i Dembélé i Thomas Vermaelen, que es baixa per una gastroenteritis.

La llista la integren Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Javier Mascherano, Pauliho, Gerard Deulofeu, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Samuel Umtiti.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut