Gerard Deulofeu, celebrant el seu primer gol amb el Milan (EFE)
Futbol

Gerard Deulofeu torna a la convocatòria de la selecció espanyola absoluta

El davanter gironí torna a la selecció tres anys després de la mà de Julen Lopetegui, que també ha tornat a cridar Pedro

Actualitzat

La convocatòria de Gerard Deulofeu és la gran novetat en la llista de convocats de la selecció espanyola per als propers partits contra Israel (24 de març a Gijón) i França (28 de març a París). El davanter de Riudarenes, que havia arribat a debutar amb l'absoluta l'any 2014, tornarà 3 anys després, un cop ha rellançat la seva carrera amb el Milan.

La llista de 25 jugadors elaborada per Julen Lopetegui conté el debut d'Asier Illarramendi i altres retorns importants, com el del també exblaugrana Pedro. Lopetegui ha cridat a quatre jugadors del Barça: Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta.

La llista completa la formen David de Gea i Ander Herrera (Manchester United); Pepe Reina (Nàpols); Sergio Rico (Sevilla); Dani Carvajal, Sergio Ramos, Isco, Álvaro Morata i Nacho (Reial Madrid); César Azpilicueta, Pedro i Diego Costa (Chelsea); Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta (Barcelona); Javi Martínez i Thiago Alcántara (Bayern); Nacho Monreal (Arsenal); Asier Illarramendi (Reial Societat); Koke (Atlètic de Madrid); Vitolo (Sevilla); Deulofeu (Milan); David Silva (Manchester City) i Iago Aspas (Celta).

Anar al contingut