Deulofeu marca un dels dos gols de la temporada (Reuters)
Deulofeu marca un dels dos gols de la temporada (Reuters)
Futbol internacional

Gerard Deulofeu: "Sóc molt feliç d'haver tornat a l'Everton; espero quedar-me aquí molts anys"

El jugador de Riudarenes s'ha mostrat molt content d'haver tornat a Anglaterra. El seu entrenador, Robert Martínez, ha afirmat que "aquí és molt feliç i té una connexió especial amb els aficionats".

Pau RodríguezActualitzat

Gerard Deulofeu ha assegurat aquesta setmana en un esdeveniment organitzat per l'Everton que "sóc molt feliç d'haver tornat" al club anglès i ha afegit que "espero quedar-me aquí molts anys". Aquestes declaracions han arribat poc després que alguns mitjans vinculessin el jugador de Riudarenes amb un possible retorn al Barça un cop acabi aquesta temporada.

"Quan vaig ser aquí la primera vegada, em vaig enamorar de l'Everton", ha explicat Deulofeu, que va vestir la samarreta del conjunt de Robert Martínez la temporada 2013-14 en qualitat de cedit. Després d'un any a Sevilla un cop tornat d'Anglaterra, el Barça va traspassar aquest estiu l'extrem de Riudarenes a l'Everton per sis milions d'euros però amb una opció de recompra.

En referència a Deulofeu, l'entrenador "toffee", el català Robert Martínez, ha assegurat aquest dijous que "tots sabem el talent de classe mundial que té. Aquí és molt feliç i té una connexió especial amb els aficionats". Martínez va confirmar la setmana passada que l'opció de recompra del Barça sobre el jugador de Riudarenes està valorada en nou milions d'euros.

En el que portem de curs, Deulofeu ha jugat 14 partits amb l'equip "toffee", 11 a la Premier i tres a la Copa de la lliga. L'exblaugrana ha marcat dos gols, un en cada competició, i ha donat vuit assistències. L'Everton és el setè classificat de la Premier amb 20 punts després de 13 jornades.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut