Gerard Deulofeu
Gerard Deulofeu no viatjarà a la gira nord-americana del Barça per recuperar-se de les molèsties físiques
Barça

Gerard Deulofeu no viatjarà a la gira nord-americana del Barça

El jugador de Riudarenes es quedarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper fent treball de recuperació per recuperar-se de les molèsties físiques que arrossega

Actualitzat

Gerard Deulofeu no està físicament en condicions per viatjar als Estats Units amb els seus companys del Barça per disputar la pretemporada i es quedarà a Barcelona fent treball de recuperació al costat del lesionat Rafinha.

D'ençà que va tornar a la disciplina blaugrana que el jugador de Riudarenes no ha pogut exercitar-se amb normalitat i ha estat seguint un tractament específic per recuperar-se físicament d'unes molèsties que arrossega des de que va jugar l'Eurocopa sub-21 amb la selecció espanyola. El jugador té una sobrecàrrega a la seva cuixa dreta que li ha impedit fer fins ara cap sessió preparatòria.

Aquest mateix dilluns, en roda de premsa, Valverde, preguntat sobre com veia el jugador de Riudarenes ha declarat: "He parlat amb ell. Té un problema muscular i s'està recuperant. És un jugador del club que pensem que ens pot ajudar. Ell ha fet una bona campanya a Milà i esperem que ens pugui ajudar."

El FC Barcelona ha fet oficial la llista de jugadors que viatjaran als Estats Units: Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Jokin, Ezkieta i Aleñá.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut