Gerard Deulofeu es reivindica amb un altre gol en el debut anotador de José Arnaiz

Ernesto Valverde va aprofitar el partit de Copa del Rei per buscar noves alternatives a l'equip i donar una oportunitat als jugadors que compten amb menys minuts

Manel PriegoActualitzat

El Barça va superar al Múrcia (0-3) i té peu i mig als vuitens de final de la Copa del Rei, en un partit en què Ernesto Valverde va aprofitar per fer descansar els pesos pesants de l'equip i donar una oportunitat als jugadors menys habituals.

El tècnic blaugrana va apostar per un atac protagonitzat per Paco Alcácer, Gerard Deulofeu i José Arnaiz, els tres grans protagonistes de la nit. L'exjugador del València va anotar el seu primer gol de la temporada després d'aprofitar una precisa centrada de Deulofeu que va servir per obrir la llauna.

El català va estar molt actiu durant tot el partit, i va fer el que Valverde li demanava des de feia temps: encarar els defenses i regatejar. En una jugada individual va superar tres rivals i va anotar el segon gol del partit. Amb aquest gol, el de Riudarenes ja en suma dos, després d'anotar en l'últim partit de lliga davant el Màlaga.

La cirera del pastís la va posar el jove debutant. Arnaiz, procedent del Valladolid, es va guanyar l'oportunitat de jugar amb el primer equip, després de les bones actuacions que està fent amb el filial de Gerard López. El jugador, de 22 anys, va començar el matx molt nerviós, però a poc a poc va anar agafant confiança fins que va culminar una gran jugada individual amb un potent xut que va acabar al fons de la porteria.

Valverde també va donar entrada a Carles Aleñá a l'onze inicial, però no va poder gaudir del seu millor partit. El segon debut de la nit va ser el de Marc Cucurella. El lateral esquerre va jugar poc menys de deu minuts i se'l va veure molt actiu en atac i segur en defensa.

Cillessen i Vermaelen, que van jugar els 90 minuts després d'estar molt temps sense disputar cap partit, van tenir una bona actuació.