Barça

Gerard Deulofeu celebra el seu retorn al Barça i no vol pensar en el Mundial

Gerard Deulofeu ha parlat de la seva tornada al F. C. Barcelona en una roda de premsa aquest dimarts a la Ciutat del Futbol a Las Rozas, on està concentrat amb la selecció espanyola. "És una setmana molt bonica, meravellosa. S'ha fet realitat que torno a Barcelona i estic molt content de tornar a casa. A més, Del Bosque m'ha donat una oportunitat i espero aprofitar-la al màxim", ha dit el jugador de Riudarenes

Actualitzat

Gerard Deulofeu ha parlat de la seva tornada al F. C. Barcelona en una roda de premsa aquest dimarts a la Ciutat del Futbol a Las Rozas, on està concentrat amb la selecció espanyola. "És una setmana molt bonica, meravellosa. S'ha fet realitat que torno a Barcelona i estic molt content de tornar a casa. A més, Del Bosque m'ha donat una oportunitat i espero aprofitar-la al màxim", ha dit el jugador de Riudarenes.

A Deulofeu li va agafar per sorpresa la trucada de Vicente del Bosque per l'amistós de divendres contra Bolívia. Havia acabat la seva temporada amb l'Everton el 12 de maig, ja no s'entrenava i ja estava de vacances. "Dimarts vaig rebre una trucada d'Andoni Zubizarreta dient-me que tenia opcions de venir amb la selecció espanyola, que tornés a entrenar. He tingut la sort de poder estar convocat", ha afegit l'extrem català.

Deulofeu reconeix que no pensa a entrar a la llista dels 23 seleccionats pel Mundial de Brasil i que de moment només vol gaudir d'aquesta setmana. "No penso en Brasil, haig de gaudir d'aquesta setmana que m'han donat per estar amb aquests jugadors sensacionals".

Tanca una etapa a l'Everton, i Deulofeu fa balanç del seu creixement amb Robert Martinez. "Ha sigut una bona experiència en la qual he après molt en tots els aspectes, com a futbolista i com a persona. Vaig tenir la mala sort d'estar dos mesos parat per una lesió que m'ha frenat una mica, però estic content amb l'any en general. Crec que podria haver donat més, però el meu objectiu era tornar al Barça i ho he aconseguit", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut