Geraint Thomas, guanyador de la París-Niça (EFE)
Geraint Thomas, guanyador de la París-Niça (EFE)
Ciclisme

Geraint Thomas resisteix els atacs d'Alberto Contador i s'adjudica la París-Niça

El britànic Geraint Thomas ha resistit els atacs d'Alberto Contador en una última etapa que ha guanyat el belga Tim Wellens

Actualitzat

Geraint Thomas (Sky) ha guanyat avui, diumenge, la París-Niça. El britànic s'ha acabat imposant, tot i els atacs d'un Alberto Contador (Tinkoff) molt actiu en l'última etapa de la prova, de 134 km, amb principi i final a Niça, en què s'ha imposat el belga Tim Wellens (Lotto-Soudal).

Contador i l'australià Richie Porte (BMC), segon i tercer de la classificació, han aconseguit deixar enrere Thomas al port de Col d'Eze i posar rumb directe a Niça amb més de mig minut d'avantatge respecte al primer de la general. En el descens, el duet ha neutralitzat Wellens, que anava escapat. Però el líder no ha cedit i ha acabat l'etapa, en el mateix temps que el ciclista de Pinto.

El guanyador d'aquest últim dia ha estat Tim Wellens, que ha llançat el seu atac a 200 metres de la línia de meta. L'últim esforç de Contador per retallar distàncies a Thomas no ha servit de gaire, tot i que li ha permès arribar a la meta el segon. A la classificació general, Thomas, líder; Contador, segon, a 4 segons, i Porte, tercer, a 12 del líder.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut