Ciclisme

Geraint Thomas, el líder del Sky, abandona el Giro castigat per les lesions

El gal·lès no ha pres la sortida de la 13a etapa per culpa de les lesions que es va fer en la caiguda del diumenge passat

Geraint Thomas era un dels grans candidats al Giro (Reuters)

Diumenge passat, just abans de coronar el Blockhaus, Geraint Thomas i uns quants companys més del pilot van tenir un accident per culpa d'un motorista mal col·locat de la policia italiana.

Tot i l'impacte, que li va afectar l'espatlla i el genoll, Thomas va sortir a la contrarellotge i a les següents etapes, però els dolors no han disminuït i aquest divendres ha pres la desició de no continuar i centrar-se en altres objectius d'aquesta temproada.

"He estat patint des del dia de l'accident. He tingut un problema amb l'espatlla que és suportable, però el genoll també m'empitjora cada dia". Com Thomas, també Mikel Landa, l'altre líder de l'equip pel Giro va perdre totes les opcions de cara a la general després de veure's involucrat en la mateixa caiguda.

Thomas ha explicat a partir d'un tuit el seu abandonament i ha donat les gràcies a tota la gent que l'ha ajudat des de la caiguda: