Bàsquet

Georgios Bartzokas, optimista amb el Fenerbahçe i amb Koponen, que podria debutar en una setmana

El tècnic del Barça Lassa demana 40 minuts de bon joc al seu equip en un partit contra el Fenerbahçe marcat pels problemes físics

Marc BéjarActualitzat

Georgios Bartzokas ha volgut treure dramatisme a l'overbooking existent a la infermeria del FC Barcelona Lassa després que Navarro se sumés a la llista de baixes i és que el capità està descartat pel partit d'aquest divendres contra el Fenerbahçe (a les 20.45, en directe per Esport3) després dels problemes musculars que va patir a Bilbao. Tot i els contratemps, el grec ha demanat 40 minuts de bon joc al seu equip, en el partit contra els turcs de qui n'ha destacat "l'experiència, la qualitat i el seu gran entrenador".

La bona notícia ha estat l'anunci del retorn amb el grup de Petteri Koponen, que s'ha sumat als entrenaments amb normalitat aquest dijous. El finlandès s'ha recuperat de la commoció cranioencefàlica que seguia persistint després de l'accident de trànsit de fa un mes i podria jugar en els propers dies. D'altra banda, Pau Ribas segueix sent dubte i Joey Dorsey no està al 100% de cara a la segona jornada d'Eurolliga, en el debut al Palau.

Tot i les complicacions, el tècnic no vol excuses i ha assegurat que està "satisfet amb la plantilla", malgrat no descarta la possibilitat d'incorporar algun jugador: "Sempre estem atents al mercat". El Barça haurà d'afrontar 5 partits en els propers 10 dies, un calendari que requereix dels 12 jugadors per poder competir amb garanties, tal com ha explicat el propi Bartzokas.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut