Atletisme

Genzebe Dibaba fa la millor marca mundial dels 3.000 metres en pista coberta a Sabadell

L'atleta etíop ha fet un temps de 8 minuts, 31 segons i 23 centèsimes, pràcticament 15 segons més que el seu rècord mundial. Marc Alcalá ha aconseguit la mínima en els 1.500 metres per participar en el mundial de Birmingham

Actualitzat

L'atleta etíop Genzebe Dibaba ha aconseguit a Sabadell la millor marca mundial de l'any en els 3.000 metres en pista coberta. Dibaba ha corregut la distància en 8 minuts, 31 segons i 23 centèsimes. De fet, una marca discreta, tenint en compte que el rècord mundial --que ella mateixa posseeix-- està en 8.16.60, pràcticament 15 segons més. Dibaba ha corregut, això sí, sense rivals i ha fet dos terços de la prova absolutament sola.

L'altra protagonista del míting internacional ha estat el barceloní Marc Alcalá. Ha aconseguit la marca mínima en els 1.500 metres per participar en el mundial de Birmingham del mes que ve. Alcalá ha corregut en 3.39.45, cinc dècimes per sota de la marca demanada. L'atleta del FC Barcelona ha guanyat la prova al davant de Kevin López i Jesús Gómez Santiago.

Anar al contingut