Gemma Mengual i Pau Ribes no han pogut passar de la cinquena posició als preliminars (EFE)
Natació

Gemma Mengual i Pau Ribes debuten amb una cinquena posició a les preliminars de duo mixt

Ha estat en les eliminatòries preliminars de la nova modalitat. Dijous a la tarda, les medalles estaran en joc a les finals

Oriol LlachActualitzat

Espanya segueix fixada a la cinquena posició en la natació sincronitzada als Mundials de Kazan. Aquesta vegada ha estat en l'estrena de la nova modalitat de duo mixt i l'esperat retorn de Gemma Mengual a la competició.

La veterana nedadora catalana, de 38 anys, ha saltat a la piscina fent parella amb un joveníssim Pau Ribes, de només 19 anys. La diferència d'edat, però, ha quedat diluïda quan han començat a sonar els primers compassos de la música. Entesa total i una compenetració molt acurada entre els moviments de Mengual i Ribes.

Aquesta vegada, l'elevada complexitat i l'espectacularitat de les actuacions dels Estats Units (90,500 punts) s'han imposat per sobre de la favorita Rússia (89,366 punts) i de França (88,533 punts) i han estat la principal causa de la cinquena posició de Mengual i Ribes (86,900 punts) que dijous tindran l'oportunitat de lluitar per medalla en la final d'aquesta modalitat que debuta en uns Mundials.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut