Mundial natació

Gemma Mengual i Andrea Fuentes aconsegueixen la plata en la final de rutina tècnica per parelles

Gemma Mengual i Andrea Fuentes han sumat per a l'equip espanyol la tercera medalla de plata en la final de rutina tècnica per parelles, dels Campionats del Món de natació que es fan a Roma. Les noies d'Anna Tarrés han quedat, com ja era previsible, per darrere de la parella russa formada per Anastasia Davydova i Svetlana Romashina. Les germanes xineses Tingting i Wenwen Jiang s'han penjat el bronze, amb 95.667 punts, per 98.667 de les russes i 97.333 de les espanyoles. Tarrés s'ha queixat de les puntuacions després del veredicte. Demà buscarà un altre podi en la final de rutina lliure per equips.

Actualitzat
La seleccionadora espanyola, Anna Tarrés, s'ha queixat a l'acabament de l'exercici de les puntuacions rebudes per part dels jutges. I les seves nedadores tampoc s'han mostrat gaire contentes amb les notes, que els han donat tres centèsimes menys que en la preliminar d'ahir, on ja van ser segones, per darrere de les russes.

Mengual s'ha queixat que ahir van fer l'exercici pitjor que avui i pràcticament l'han puntuat igual. "És patètic. Tenen decidida la nota abans de sortir. És frustrant", ha dit la nedadora de Barcelona. Gemma Mengual i Andrea Fuentes han repetit l'exercici que els va donar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín fa un any, amb els acords de la música "Kalinka".

A la capital xinesa també van quedar segones després de les russes, que a Roma han canviat una de les components en la final de parelles. Svetlana Romashina, de 19 anys, ha substituït Anastasia Ermakova, ja retirada i que al costat de Davydova va popularitzar la parella anomenada "les Anastasias", la "bèstia negra" de les espanyoles en els últims anys.

El podi d'avui és el mateix que a Pequín en les dues primeres posicions, però en el tercer lloc s'han classificat les xineses, quartes al seu país, que a Roma s'han intercanviat les posicions amb les nipones, avui amb una nota 95.667.
Anar al contingut