Gavà i Girona pateixen per empatar als partits d'anada de la fase d'ascens a Segona A

Gavà i Girona van empatar en els respectius partits d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Segona A. Els dos equips catalans es poden donar per satisfets amb els resultats que van aconseguir: el Gavà, que jugava a casa, va igualar (2-2) amb l'Osca, un rival de gran qualitat que va dominar el joc durant pràcticament tot el partit; el Girona també va patir molt per empatar al camp del Barakaldo (0-0), i no ho tindrà gens fàcil per sentenciar l'eliminatòria a Montivili. Els bascos, que van estavellar dues pilotes als pals, van merèixer la victòria.

Gavà, 2 - Osca, 2

El Gavà es va avançar en el minut 12 amb una bona jugada de contraatac conduïda pel capità Quino, que va aprofundir per la banda dreta i va posar un centre perfecte que el golejador Joel va rematar de cap fora de l'abast del porter de l'Osca. L'equip aragonès no va trigar a reaccionar, i només cinc minuts més tard va empatar mitjançant Edu Roldán, que va aprofitar un parell de rebots dins de l'àrea del Gavà per marcar sense oposició. El gol de l'equip entrenat per l'exjugador del Barça Onésimo va trencar la ratxa d'imbatibilitat del Gavà, que portava vuit partits sense encaixar un gol a la Bòbila.

L'Osca es va fer amb el control del partit però va ser de nou Joel, en una jugada afortunada, qui va tornar a avançar al seu equip cinc minuts abans d'arribar al descans. A la represa, l'Osca va continuar portant el control del partit. La pressió dels d'Onésimo, que va ser expulsat per protestar, va donar els seus fruits al minut 55. Roberto va fer el 2-2, també de cap, a la sortida d'un córner. Els jugadors visitants es van mostrar molt superiors als del Baix Llobregat en les jugades aèries. La dinàmica del partit no va canviar fins al final: domini de l'Osca i sortides a la contra del Gavà. L'empat no deixa content a cap dels dos equips, ja que el Gavà va encaixar dos gols a casa i l'Osca no va sentenciar l'eliminatòria tot i que va ser superior.

Barakaldo, 0 - Girona, 0

El Girona va patir molt per treure un empat del camp del Barakaldo. L'equip basc va pressionar durant tot el partit, però els gironins es van defensar amb ordre i van aconseguir mantenir la seva porteria a zero. El Barakaldo va merèixer guanyar i fins i tot va estavellar un parell de xuts al pal, un a cada part. Els de Raül Agné, per la seva banda, van intentar sortir amb perill al contraatac, però el golejador Miki Albert es va trobar massa sol davant. Al final, empat molt valuós per als gironins i tot per decidir el cap de setmana vinent a Montilivi.