Bàsquet

Gasol i Navarro deixen enrere l'Eurobàsquet per iniciar la nova temporada als Grizzlies

De mica en mica, Pau Gasol es va refent del cop tan dur que li va suposar el final de l'Eurobàsquet. Ara, només vol començar una nova temporada a l'NBA per poder girar full d'un capítol que, juntament amb la lesió que va patir en el mundial, han estat els tràngols més amargs de la seva vida esportiva. Dissabte, torna a Memphis, però aquesta vegada ho farà acompanyat del seu amic.

Actualitzat

Un Pau Gasol sobre rodes, superat el disgust de l'Eurobàsquet, s'ha acomiadat de la premsa catalana hores abans de marxar cap a Memphis amb l'amic inseparable Joan Carles Navarro. L'All Star català ha comparat la lesió que va patir al Mundial del Japó amb la derrota contra Rússia. Gasol girar full i afronta amb ambició el nou projecte dels Grizzlies: nou entrenador, nou mànager, nous jugadors, en definitiva, il·lusions renovades.

La connexió catalana dels Grizzlies

Convençut de l'aportació positiva de "la Bomba" a l'equip de Tennessee, ha deixat clar que sempre estarà al seu costat. Se'n van dissabte. Els nous Grizzlies de la societat Gasol i Navarro comencen la pretemporada a Memphis, però tornaran a Europa el 2 d'octubre per jugar a Màlaga i a Madrid.

Anar al contingut