Així es va presentar Lineker a principis de temporada en el programa "Match of the Day", de la BBC (dailymail.co.uk)
Així es va presentar Lineker a principis de temporada en el programa "Match of the Day", de la BBC (dailymail.co.uk)
Futbol

Gary Lineker es proposa un nou repte si el Leicester repeteix títol a la Premier

L'exfutbolista sortiria despullat a la televisió i deixaria colpejar-se amb un pal per Shearer i Wright en cas que el Leicester tornés a ser campió

Actualitzat

Gary Lineker, un dels davanters més destacats de la història del futbol anglès, és, des del 1999, el presentador de "Match of the Day" (MOTD), un dels principals programes d'esports de la cadena BBC. L'any passat va jugar-se sortir a presentar amb roba interior si el Leicester es coronava campió de la Premier League. I dit i fet: va complir la seva juguesca i va aparèixer en directe amb uns calçotets blancs amb l'escut del Leicester.

Aquest any, Lineker ha volgut anar més enllà i aquesta setmana passada va proposar a Twitter la seva nova aposta. Conscient de la dificultat que els "foxes" repeteixin títol per la mala posició que ocupen en la Lliga, l'exfutbolista s'ha jugat presentar el pròxim programa de l'any vinent despullat mentre els també exfutbolistes Shearer i Wright el colpegen amb un pal.

 

"Si el Leicester reté el títol, presentaré el pròxim 'Match of the Day' de l'any vinent despullat mentre Shearer i Wright em peguen amb un bastó."

Anar al contingut