Gareth Southgate, durant un entrenament de la selecció anglesa (Reuters)
Mundial

Gareth Southgate es disloca l'espatlla dreta durant el dia lliure de la selecció anglesa

El seleccionador d'Anglaterra s'ha lesionat mentre feia fúting a la localitat de Repino, on estan concentrats durant el mundial

Actualitzat
El seleccionador d'Anglaterra, Gareth Southgate, s'ha convertit aquest dimecres en el primer "lesionat" en l'expedició anglesa al mundial de Rússia 2018 després de dislocar-se l'espatlla dreta mentre feia exercici als voltants de l'hotel de concentració. Southgate, que gaudia del dia lliure que havia donat als seus jugadors, utilitzat per molts per visitar amb les seves famílies i amics la propera ciutat de Sant Petersburg, s'ha dislocat l'espatlla mentre feia "footing" a la localitat de Repino, on estan concentrats els anglesos.
   
"Això m'impedirà celebrar els gols de forma molt atlètica", ha declarat en to de broma el tècnic, que va ser traslladat a un hospital pròxim i va ser tractat pel metge de la selecció, Rob Chakraverty. "He tingut la sort de comptar amb professionals de primer nivell, tot i que sento haver-los fet treballar en el seu dia de descans", ha afegit.
ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut