Copa del Rei

Gareth Bale rescata el Reial Madrid en la tornada dels setzens de Copa contra el Fuenlabrada (2-2)

Durant uns instants, el Fuenlabrada ha tingut a tocar empatar l'eliminatòria de setzens de Copa contra un Reial Madrid de suplents i jugadors del filial. Fins que Bale ha entrat en acció

Daniel AlentoActualitzat

Gareth Bale, que tornava després de la lesió, ha rescatat un Reial Madrid que estava patint, i molt, davant d'un Fuenlabrada molt batallador (2-2). El gal·lès ha participat en els dos gols del seu equip, just quan el seu rival creia possible remuntar el 0-2 de l'anada. El Reial Madrid ha presentat una alineació molt poc reconeixible. Keylor Navas i Mateo Kovacic, que tornaven recuperats de les seves lesions, i Nacho a l'eix de la defensa eren els pocs noms amb certa entitat a l'onze de Zidane, una alineació que completaven Achraf, Theo, Ceballos, Llorente, Mayoral i tres futbolistes del filial, Óscar, Tejero i Franchu.

L'equip de Segona B, que dels seus 8 partits com a visitant d'aquesta temporada a la Lliga n'ha guanyat 7 i ha empatat l'altre, ha tingut la seva primera gran ocasió en el minut 4, un xut d'Hugo Fraile sense oposició dins l'àrea que ha marxat alt. En el minut 8, Navas ha aturat un xut de Matheus. Finalment, a la tercera, en el minut 25, ha sigut la bona, quan el porter del Madrid no ha aconseguit refusar un potent xut des de la frontal de Luis Milla, el fill de l'exjugador de Barça, Madrid i València. Als madridistes els ha costat generar joc, i no ha estat fins al minut 42 que el porter visitant, Pol Freixenet, ha hagut d'intervenir davant d'un xut de Franchu.

Bale acaba amb el patiment

El Madrid ha semblat tornar del descans amb una altra cara. Però després d'un xut llunyà de Tejero, ha estat el Fuenlabrada qui ha pogut marcar el 0-2. Primer, en un córner, amb una pilota pentinada en el primer pal per Matheus i després, en el minut 60, quan ha anat al travesser una rematada de cap de Cata Díaz, un veterà de 38 anys amb experiència a Primera amb Getafe i Atlètic de Madrid i internacional amb l'Argentina.

Zidane ha mogut fitxa i ha donat entrada a Gareth Bale en el minut 61. L'entrada del gal·lès, que tornava després de dos mesos lesionat, ha canviat el partit. La primera pilota que ha tocat, en el minut 63, ha estat la centrada per l'empat de Borja Mayoral. En el minut 70, Bale s'ha emportat un rebot dins l'àrea. El seu xut l'ha aturat Freixenet, però el refús ha anat a parar a Mayoral, que ha fet el 2-1. En el minut 90, Álvaro Portilla, en un contraatac, ha mantingut la bona trajectòria del Fuenlabrada com a visitant. El seu primer xut l'ha aturat Navas, però el segon no.