Futbol

Gareth Bale recau de la lesió i passa a ser baixa indefinida en el Reial Madrid

El gal·lès no acaba de recuperar-se de la lesió muscular, ajudat per un mal diagnòstic inicial del problema. Al club no volen posar terminis per a la reaparició

Actualitzat

El davanter del Reial Madrid Gareth Bale ha recaigut de la lesió al soli de la cama dreta i ara mateix, tal com ha avançat el diari "Marca" i després ha confirmat en roda de premsa el seu entrenador Zinedine Zidane, seria baixa indefinida. Tot i que algunes previsions parlarien d'un termini de 3 setmanes per al retorn, no es descarta que el gal·lès no torni a jugar fins al partit de tornada de vuitens de la Lliga de Campions contra la Roma, el 8 de març.

Només una millora dràstica faria plantejar-se al cos tècnic incloure'l en la convocatòria pel derbi contra l'Atlètic del 27 de febrer. L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, estaria fart de la situació, i no vol posar en risc la salut del davanter. Bale es va lesionar contra l'Sporting, però un mal primer diagnòstic del problema físic l'ha obligat a parar i començar novament la recuperació.

L'historial de lesions en aquest múscul de l'exjugador del Tottenham és dels que fa por. Des que va fitxar pel club que presideix Florentino Pérez, s'ha trencat 6 vegades el soli (2 el dret i 4 l'esquerre). La meitat, 3, són d'aquesta temporada, dues a la cama esquerra que el van deixar fora de joc 8 partits, i aquesta última que el té sense jugar des del 17 de gener.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut