Futbol

Gareth Bale i Keylor Navas seran baixa per al proper partit contra el València

L'extrem gal·lès va acabar amb molèsties l'últim partit contra el Manchester City i no estarà disponible per disputar la penúltima jornada de Lliga. El porter també es va lesionar a la Champions i tampoc jugarà.

Actualitzat

Gareth Bale no jugarà diumenge contra el València. Va acabar el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Manchester City amb molèsties al genoll dret. En canvi, Benzema i Casemiro, que no van poder jugar dimecres, sí que s'han entrenat amb el grup.

Aquesta lesió no és greu però es necessiten uns tres o quatre dies per a una bona recuperació. Així doncs, els serveis mèdics del Reial Madrid li han aconsellat que no jugui el partit de diumenge. D'aquesta manera, el gal·lès podria arribar en plenes condicions a l'última jornada de la Lliga i, sobretot, a la final de la Champions del proper 28 de maig.

Keylor Navas tampoc jugarà

Keylor Navas s'uneix a la baixa de Gareth Bale per al partit de diumenge contra el València. El costa-riqueny pateix una tendinopatia aquilea al peu esquerre, una lesió no gaire greu però que li impedirà jugar també contra el València.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut