Barça

Garcia Pimienta: "Les nostres possibilitats passen per ser fidels al nostre estil"

El nou tècnic del Barça B advoca per mantenir el futbol característic del club per salvar el filial del descens

Actualitzat

José Mari Bakero, després d'agrair els serveis i la dedicació a Gerard López, ha explicat que tenien previst situar Garcia Pimienta "al capdavant de l'equip la pròxima temporada, però veient la situació de bloqueig de l'equip hem pensat que avançar la decisió podria ajudar", ha dit el secretari tècnic del futbol formatiu.

"Preferim tenir el filial a Segona A i tenim molt interès que se salvi. La intenció és tenir Pimi en el càrrec tant si ens mantenim com si acabem baixant", ha indicat posteriorment Guillermo Amor, responsable del futbol formatiu professional del club.

"Les circumstàncies són les que són però hi ha jugadors de molt nivell al filial i si fem les coses bé tenim moltes opcions de salvar-nos", ha assegurat Xavi Garcia Pimienta com a primera declaració d'intencions. "Quan ets en aquest club portes la pressió a dins, encara que estiguis al benjamí has de guanyar i has de cuidar les formes. Jo he parlat amb els jugadors i estaven disposats a donar-ho tot i convençuts queen el moment que arribi el primer triomf la dinàmica canviarà".

Garcia Pimienta ha confessat que "tinc la confiança de tots, com ho demostra el fet que he firmat per al que falta i dues temporades més -ha confessat-. Tenia moltes ganes d'entrenar el filial i la possibilitat ha arribat ara. La meva funció és formar futbolistes i això no canviarà. Jo crec que tenim el perfil de jugadors al B per ser fidels a l'estil Barça. Hem de tenir la pilota el màxim possible perquè és la manera que sabem jugar. És la nostra manera d'aconseguir èxits."

El nou tècnic del Barça B ha confessat que "es tracta d'un repte majúscul. Només queden 6 partits i hem de fer tot el possible per salvar-nos, però l'objectiu principal és que els jugadors estiguin preparats si l'entrenador del primer equip els necessita." També ha desvelat que "amb la situació que tenim ara mateix els que porten més temps a l'equip han de ser forts, però si necessitem recórrer al juvenil ho farem."

ARXIVAT A:
Barça B
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut