Garbiñe Muguruza llueix el trofeu de Wimbledon (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza venç Venus Williams i s'embutxaca per primera vegada el torneig de Wimbledon (7-5 i 6-0)

La hispano-veneçolana s'ha imposat a la nord-americana en un partit que ha durat una hora i 17 minuts. Amb aquesta victòria, Muguruza suma el seu segon Grand Slam

Garbiñe Muguruza s'ha convertit en la reina de Wimbledon després de derrotar en la final la nord-americana Venus Williams per 7-5 i 6-0 en una hora i 17 minuts, en una gran exhibició final de poder per sumar el segon títol del Grand Slam de la seva carrera.

La hispano-veneçolana suma així el seu segon 'major', després de l'aconseguit a Roland Garros l'any passat quan va guanyar Serena Williams en la final. Fa 23 anys, Conchita Martínez va derrotar en la final la nord-americana Martina Navratilova, i es va convertir en la primera espanyola que triomfava en el clàssic londinenc.

Muguruza ha salvat dos punts de set en el desè joc del primer parcial i després ha sortit disparada cap a la victòria guanyant els vuit jocs següents. Amb aquest triomf, Muguruza torna al cinquè lloc de la llista mundial.