Garbiñe Muguruza, exultant després de superar Stosur (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza s'imposa a Samantha Stosur i jugarà la final de Roland Garros davant Serena Williams

La tenista hispanoveneçolana no ha donat opció a Samantha Stosur (6-2 i 6-4) per classificar-se per segona vegada per a una final de Grand Slam. Ara s'enfrontarà amb Serena Williams, que buscarà el seu quart títol a París.

Actualitzat

Garbiñe Muguruza jugarà la seva segona final d'un Grand Slam. La tenista hispano-veneçolana ha superat en dos sets l'australiana Samantha Stosur  (6-2 i 6-4). La seva rival serà Serena Williams, que ha derrotat la gran sorpresa del torneig, Kiki Bertens.

Muguruza ha controlat absolutament el duel amb Stosur per plantar-se a la seva primera final de Roland Garros. Classificar-se per a la final del dissabte li ha assegurat pujar al 3t lloc del rànquing de la WTA.

Serena Williams, la rival de la final

La nord-americana Serena Williams s'ha classificat per quarta vegada en la seva carrera. Serena va a la recerca del seu 22è Grand Slam, el quart a París. En semifinals s'ha desfet de l'holandesa Kiki Bertens per 7-6 ( 7 ) i 6-4 en 1 hora i 38 minuts

Garbiñe Muguruza, que serà la primera tenista espanyola en jugar la final de Roland Garros des de Conchita Martínez (2000), ja va arribar l'any passat a la final de Wimbledon, però va cedir precisament davant Serena. 

Anar al contingut