Garbiñe Muguruza
Muguruza no ha pogut estrenar-se amb victòria tot i gaudir d'un punt de partit (Reuters)
Tenis

Garbiñe Muguruza s'estrena amb derrota al Masters femení de Singapur

La tenista hispanoveneçolana ha caigut per 6-2, 6-7 i 7-5 contra la txeca Karolina Pliskova en un partit molt disputat en què ha deixat escapar un 5-2 en el tercer set

Ramon AngladaActualitzat

Garbiñe Muguruza ha perdut aquest dilluns a la tarda en el seu primer partit de la fase de grups del Masters femení contra la txeca Karolina Pliskova (6-2, 6-7 i 7-5). La competició la disputen les vuit primeres tenistes del rànquing WTA, distribuïdes en dos grups, el Vermell i el Blanc, i es classifiquen per a les semifinals les dues primeres. Muguruza, en el segon grup, està emparellada amb Pliskova, la russa Svetlana Kuznetsova i la polonesa Agnieszka Radwanska.

En el primer set, els potents serveis i cops de retorn de Pliskova han complicat molt les coses a una imprecisa Muguruza, que ha vist com li ha trencat dos cops el servei. La seva precisió i contundència han condemnat a la número 5 del rànquing. Al segon set, però, la hispanoveneçolana ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el marcador trencant, aquesta vegada ella, el servei a la jugadora txeca i ha acabat guanyant el set al "tie-break".

En el set decisiu, tot i que Muguruza s'ha posat per davant i ha arribat a gaudir d'un punt de partit, la jugadora txeca s'ha refet i s'ha acabat imposant 7-5 després de capgirar un 5-2 advers. En l'altre partit del grup Blanc, la vigent campiona Radwanska ha perdut contra Kuznetsova (7-5, 1-6 i 7-5). Aquest dimecres tornarà a ser el torn de Muguruza, que s'enfrontarà a Radwanska amb l'obligació de guanyar.

Anar al contingut