La vigent campiona del Masters ha acabat amb les possibilitats de Muguruza de classificar-se (Reuters)
Tenis

Garbiñe Muguruza perd contra Radwanska i queda eliminada del Masters

La tenista hispanoveneçolana ha caigut amb claredat contra la vigent campiona per 7-6 (1) i 6-3 i queda fora del torneig matemàticament

Ramon AngladaActualitzat

Garbiñe Muguruza ha perdut aquest dimecres en el seu segon partit del Masters femení de Singapur contra la tenista polonesa Agnieszka Radwanska, la vigent campiona, per 7-6 (1) i 6-3. Després de la derrota soferta contra la txeca Karolina Pliskova en el primer partit del grup Blanc, juntament amb la victòria de la russa Svetlana Kuznetsova contra aquesta última, la jugadora hispanoveneçolana estava obligada a guanyar per no quedar eliminada.

Al llarg del primer set, molt igualat i decidit al 'tie break', Muguruza ha anat a remolc de l'efectivitat i resistència de la vigent campiona. Tot i disposar d'opcions fins al final, el joc pacient i constant de Radwanska ha decantat la balança cap a la seva banda. El segon i últim, tot i començar amb la mateixa tònica de igualtat, la tenista número 2 del rànquing WTA ha trencat el servei a Muguruza, ha desequilibrat l'empat i s'ha acabat imposant per 6-3 amb claredat.

En l'altre partit del grup, Svetlana Kuznetsova ha sumat la seva segona victòria en el partit d'aquest dimecres contra la txeca Pliskova per 3-6, 6-2 i 7-6 (6). Pliskova no ha pogut amb l'experiència de la russa, la més veterana del Masters, que ja s'ha classificat per semifinals amb la victòria de Radwanska. Això deixa a la hispanoveneçolana eliminada matemàticament, a falta del seu últim partit del grup contra Kuznetsova.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut