Muguruza ahir a Toronto (Reuters)
Tenis

Garbiñe Muguruza perd contra Elina Svitolina i queda eliminada en els quarts de final del torneig de Toronto (4-6, 6-4 i 6-3)

La hispanoveneçolana va començar ahir dominant el partit i emportant-se el primer set, un partit ajornat fins aquesta tarda per la pluja

Actualitzat

Garbiñe Muguruza no ha pogut superar la tenista d'Ucraïna Elina Svitolina en el partit de quarts de final de Toronto que va començar la nit de divendres, però es va ajornar per pluja fins a aquesta tarda.

Svitolina ha vençut en 3 sets (4-6, 6-4 i 6-3) a Muguruza en un partit de dues hores i vuit minuts, accedint així a semifinals del torneig de Toronto. La hispanoveneçolana va començar ahir dominant el partit i emportant-se el primer set.

La tenista ucraïnesa, que havia vençut anteriorment Muguruza en quatre dels set partits anteriors, s'ha mostrat més solvent i regular que la seva rival, que s'ha vist superada pel joc ascendent de la guanyadora.

Svitolina, que aspira a Toronto al novè títol de la seva carrera esportiva i al cinquè títol de l'any després dels aconseguits a Roma, Istanbul, Taipei i Dubai, s'enfrontarà en semifinals a la vigent campiona, Simona Halep, que també s'ha imposat en un partit ajornat a la francesa Caroline Garcia per 6-4 i 6-2.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut