Muguruza el mes de setembre passat a l'US Open (Foto REUTERS)
Tenis

Garbiñe Muguruza competirà pel tron a les Finals de la WTA

Simona Halep, Karolina Pliskova i Elina Svitolina, seran les rivals de Muguruza pel número 1

Actualitzat

Les Finals de la WTA, que es disputen del 22 al 29 d'octubre a Singapur, tindran emoció afegida perquè, a més de la competició del torneig femení, estarà en joc el número 1.

El meritori tron se'l jugaran Simona Halep (6.175 punts), Garbiñe Muguruza (6.135 punts), Karolina Pliskova (5.605 punts), i Elina Svitolina (5.465 punts).

Garbiñe, que no juga des que es va haver de retirar en la primera ronda de la Premier de Pequín, davant de Barbora Strycova per un procés gripal, aterrarà el pròxim dimecres a Singapur per preparar l'última cita de l'any.

Muguruza, juntament amb les altres set mestres del circuit, assistirà el divendres 20 d'octubre al sorteig del "round robin". El debut de la campiona de Wimbledon serà el diumenge 22 o el dilluns 23, i no compartirà grup amb Halep perquè són primera i segona favorites del torneig.

En aquesta edició no hi seran las tres últimes campiones des que el torneig es va traslladar d'Istanbul a Singapur: Serena Williams, Agnieszka Radwanska i Dominika Cibulkova.

El Masters reparteix una bossa de 1.830 punts per a la campiona que acabi invicta. Cada victòria en la fase de grups són 250 punts, el passi a la final 330, i el títol 750.

Anar al contingut