Garbiñe Muguruza ha caigut eliminada en el seu debut del Torneig de Cincinnati (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza cau eliminada en el seu debut del Torneig de Cincinnati

La tenista hispanoveneçolana s'ha vist superada per Lesia Tsurenko en el segon i el tercer sets

Actualitzat

Garbiñe Muguruza ha estat eliminada en el seu debut a Cincinnati, torneig va guanyar l'any passat. La hispanoveneçolana ha caigut davant Lesia Tsurenko i això que s'ha imposat en el primer set per un clar 2 a 6. Però després ha perdut els dos següents per un doble 6-4.

En homes, Novak Djokovic ha passat ronda a Cincinnati després de guanyar Adrian Mannarino i ja està a vuitens. El serbi ha patit. Ha començat perdent el primer set per 4 a 6. A més, ha tingut molèsties a l'estómac i ha necessitat assistència mèdica durant el segon set. Finalment ha guanyat els dos darrers sets per 6 a 2 i 6 a 1, després de dues hores. Djokovic, el número 10 del rànquing, no ha aconseguit mai guanyar a Cincinnati. Marin Cilic, el número 7, ha guanyat en tres sets Marius Chopil. 

Pablo Carreño també ha passat ronda després d'eliminar Bradley Klahn (6-4 i 6-4) i s'enfrontarà amb Robin Haase en els vuitens de final. Haase ha eliminat, contra pronòstic, Alexander Zverev (5-7, 6-4 i 7-5); Kevin Anderson s'ha desfet de Jeremy Chardy per 7-6 (6) i 6-2); David Goffin ha remuntat fins a eliminar Benoit Paire (5-7, 6-4 i 6-2). Milos Raonic també té un lloc als vuitens després de deixar fora de combat  Malek Jaziri (6-3 i 7-5).

 

 

 

Anar al contingut