Griezmann celebra el seu gol amb Nico Gaitán i Kevin Gameiro (Reuters)

Gameiro i Griezmann donen la victòria a l'Atlètic que pateix per superar un Deportivo amb un jugador menys

Els de Simeone han suat per guanyar l'equip de la Corunya, que ha jugat tot i jugar el segon temps amb un home menys. Griezmann, assistit per Gameiro, ha marcat el gol que dóna els tres punts als "colchoneros"

Kevin Gameiro, com a assistent, i Antoine Griezmann, com a golejador, han donat una victòria treballada a l'Atlètic de Madrid, que ha pogut superar un fort Deportivo (1-0). L'equip de la Corunya, que s'ha quedat amb un efectiu menys per l'expulsió de Fayçal Fajr en l'última jugada del primer temps, ha aguantat fins al minut 69, quan el gal ha marcat el definitiu 1-0.

L'equip de la Corunya ha aguantat tots els atacs dels de Simeone, fins ben entrada la segona part. Al final la insistència de l'Atlètic ha acabat en gol. En el minut 69 Gameiro condueix la pilota fina a la línia de fons, centra i Griezmann fa el gol del matx enderrocant el mur que havia aixecat el Deportivo. Així s'ha emportat tres punts valusos que els tornen a reenganxar a la part alta de la taula.

L'Atlètic és tercer darrere del Madrid i del Barça i a només dos punts del líder. Amb aquest gol, a més, Griezmann empata a la classificació de "pichichi" amb el blaugrana Luis Suárez, tots dos amb cinc dianes.

En el matx l'Atlètic ha hagut de canviar a dos jugadors lesionats. L'argentí Augusto Fernández s'ha lesionat al lligament creuat anterior del genoll dret i haurà de passar per quiròfan i Giménez ha hagut d'abandonar el terreny de joc per una estrebada muscular.