Gareth Bale durant el partit contra Geòrgia (Reuters)

Gal·les punxa a casa amb Geòrgia, Turquia continua en crisi i Croàcia supera Finlàndia

En el grup D, Gal·les ha cedit terreny respecte Sèrbia i la República Txeca. En el grup I, Turquia no ha aixecat el cap davant Islàndia mentre Croàcia, tot i les baixes destacades, ha sumat 3 punts a Finlàndia

Gal·les, semifinalista de l'última Eurocopa, ha cedit dos punts importants a casa seva en aquesta fase de classificació pel Mundial de Rússia en empatar a 1 amb la ventafocs Geòrgia. El madridista Gareth Bale ha fet el gol local en el minut 10 mentre Okriashvili ha estat l'autor del gol de l'empat en el minut 57.

Sèrbia i la República d'Irlanda lideren aquest grup, el D, amb 7 punts. Els serbis han derrotat Àustria per 3 a 2. En el minut 5 Mitrovic ha obert el marcador pels locals. Sabitzer ha empatat en el minut 15. Mitrovic, per segona vegada, ha avançat Sèrbia, ara en el minut 49. En el 62, Janko ha anotat el 2 a 2. Finalment, en el minut 73, Tadic ha fet el gol del 3 a 2 final. Els irlandesos han superat Moldàvia per 1 a 3.

Croàcia i Islàndia lideren el grup I

Islàndia manté el seu pas ferm amb un triomf a Turquia (2-0). La revelació de la passada Eurocopa ha castigat un rival en crisi que no ha convocat el blaugrana Arda Turan. El partit ha quedat sentenciat en el tram final de la primera part, amb el gol en pròpia porta de Toprak en el minut 42 i de Finnbogason en el 44.

Amb 7 punts, els islandesos empaten amb Croàcia en els primers llocs de la classificació. Els croats, sense els lesionats Luka Modric i Ivan Rakitic, han superat per 0 a 1 Finlàndia amb un gol de Mario Mandzukic. En el tercer partit d'aquest grup, Ucrània ha sumat el seu primer triomf d'aquesta fase davant de Kosovo (3-0) amb els gols de Kravets, Yarmolenko i Rotan.