Espanyol

Galca vol recuperar el beneplàcit de l'afició amb el bon joc de l'equip

El nou entrenador del club vol que l'equip recuperi l'aprovació dels aficionats amb el seu bon joc

Actualitzat

Constantin Galca, nou entrenador de l'Espanyol s'ha definit com "un perico més" en la seva presentació. La seva intenció és que els seus homes "donin un bon tracte a la pilota, que tinguin la possessió, que desgastin el rival. Els jugadors que tenim de mig camp cap endavant són tots desequilibrants". L'exjugador espanyolista vol "un equip intens i agressiu, perquè si volem tenir la pilota hem de recuperar-la ràpidament". En aquest sentit, s'ha mostrat molt clar en la disposició que ordenarà al camp: "4-2-3-1".

El nou tècnic blanc-i-blau, que ha reconegut que va rebre la primera trucada del club aquest dissabte, no ha volgut valorar l'estat anímic dels seus futbolistes després de la destitució de Sergio González i s'ha mostrat ambiciós de cara a la tornada dels setzens de la Copa del Rei d'aquest dimarts contra el Llevant. "S'han de guanyar tots els partits, sense regalar res", ha afirmat un Galca que tampoc creu que l'equip "ha d'atreure  l'afició amb el seu joc".

Atesa l'excepcionalitat de la situació, després del seu primer entrenament d'aquesta tarda el nou entrenador no ha donat encara la llista de convocats per aquest partit de Copa. Dimarts al matí els 25 jugadors estan convocats per una sessió preparatòria a porta tancada al Power8 Stadium, i després es farà pública la convocatòria.

Els agraïments de Collet

Ha obert la roda de premsa el president del club, Joan Collet, que ha volgut "donar les gràcies al Sergio, per nosaltres sempre serà un jugador, un entrenador i un soci de la casa que tindrà les portes obertes". Respecte al tècnic que s'estava presentat, el directiu ha dit que és "un perfil que sempre ha agradat a la casa. Dels últims 4 entrenadors, tres (Pochettino, Sergio González i Galca) han sigut jugadors de la casa, referents al vestidor i a l'equip, i guanyadors d'una Copa del Rei a València".

Preguntat sobre si el nou màxim accionista del club Chen Yansheng havia tingut res a veure en el canvi a la banqueta, Collet ha estat rotund: "no he consultat la decisió amb Chen, li he comunicat". El president de l'Espanyol ha aprofitat per negar amb total fermesa el rumor que el club està finançant el partit polític Ciutadans, que s'ha estès a les xarxes socials.

Òscar Perarnau, el director esportiu del club, ha destacat el ràpid consens aconseguit en les reunions al voltant de la figura de Constantin Galca, a qui ha definit com un "estudiós" del futbol. Perarnau ha reconegut que ha estat "un dia desagradable", però que la temporada estava sent "irregular, amb una dinàmica no positiva. Estàvem molt preocupats amb el rendiment de l'equip".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut