Espanyol

Galca recupera Víctor Sánchez, Diop i Caicedo per rebre l'Athletic Club

El tècnic romanès ha donat una llista de convocats amb tres novetats respecte a l'últim partit al camp del Granada. Víctor Sánchez i Pape Diop tornen després de complir un matx de sanció, i Felipe Caicedo, recuperat d'unes molèsties musculars

Actualitzat

L'Espanyol jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia, al RCDE Stadium, contra un Athletic Club que lluita per mantenir-se en llocs de Lliga de Campions. Constantin Galca ha donat una llista de convocats amb tres novetats respecte a l'últim partit al camp del Granada. Víctor Sánchez i Pape Diop tornen després de complir un matx de sanció, i Felipe Caicedo, recuperat d'unes molèsties musculars.

Segons Constantin Galca, Caicedo "ha entrenat bé i depèn d'ell si pot aguantar els 90 minuts o una mica menys". Pel que fa al rival, l'Athletic Club, el tècnic blanc-i-blau explica que "hem treballat el joc aeri perquè sabem que és un dels seus punts forts. Han marcat gols d'estratègia i fan molts centres a l'àrea ".

Marco Asensio, que era dubte per una pubàlgia, també ha entrat a la convocatòria després d'entrenar-se amb normalitat. En canvi, Joan Jordán, Rober Correa i Paco Montañés s'han tornat a quedat fora. Galca ha explicat que Asensio "va entrenar ahir i avui, i espero que demà estigui al cent per cent. És un jugador molt important per nosaltres. I juga fins i tot sense estar al cent per cent? Segons les necessitats i depèn dels partits, de l'alineació que fem i del rival ".

La llista de convocats és la següent: Arla, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Enzo Roco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Pape Diop, Pau López, Javi López, Hernán Pérez, Caicedo, Álvaro, Óscar Duarte, Marco Asensio, Mamadou.

L'Espanyol ara mateix està a cinc punts del descens i l'empat d'ahir del Getafe és un resultat que els beneficia. Tot i això, al vestidor tenen clar que, amb nou jornades que encara queden per disputar-se, la permanència no està assegurada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut