Espanyol

Galca recupera Caicedo, Duarte i Víctor Sánchez, en "el partit més important de la temporada"

Els de Galca s'enfronten aquest diumenge (a Cornellà-el Prat a les 16.00) en un partit clau contra el Sevilla. Els de Galca han de guanyar tant sí com no.

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol ja ha publicat la llista dels 18 convocats per jugar contra el Sevilla aquest diumenge a Cornellà-el Prat (a les 16.00). La plantilla s'ha concentrat en acabar l'entrenament d'aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Constantin Galca és conscient que aquest partit contra el Sevilla és "el partit més important de la temporada, cal superar-se en tot". El preparador romanès ha insistit que l'equip ha de millorar "en actitud, agressivitat i en el joc". De totes maneres, Galca ha destacat el treball de la plantilla durant la setmana: "Hem estat molt bé, la gent està molt ficada en aquest partit. Sabem el que ens estem jugant".

Galca ha avançat que no farà experiments per treure els tres punts demà. "Mantindrem el que ens ha donat fruits com a equip, amb el convenciment de guanyar. Sabem que és un rival molt seriós, intens i amb qualitat", ha dit. En l'anada, el Sevilla anava a la contra, ha explicat el tècnic, "i ara toca més".

Constantin Galca recupera per aquest compromís a cara o creu Felipe Caicedo, Víctor Sánchez i Óscar Duarte; també tornen Rober Correa i J. A. Cañas. Per contra, són baixa Abraham, lesionat, i Javi López, sancionat, i es queden fora per decisió tècnica Ciani, Jordán, Fuentes i Montañés. Segons Galca, Caicedo "està al cent per cent per disputar 90 minuts i més. És positiu haver recuperat futbolistes lesionats".

La convocatòria completa de l'Espanyol: Arla, Rober Correa, R. Duarte, Víctor Sánchez, V. Álvarez, Enzo Roco, Gerard, Salva Sevilla, Burgui, P. Diop, Pau López, J. A. Cañas, Hernán, F. Caicedo, Álvaro, Óscar Duarte , Marco Asensio i Mamadou.

El Sevilla ha vistitat l'Espanyol en 67 ocasions amb un balanç per als pericos de 37 victòries, 13 empats i 17 derrotes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut