Espanyol

Galca: "El resultat és molt dur"

L'entrenador de l'Espanyol, tot i reconèixer la contundència del marcador final davant del Reial Madrid, aposta per tornar a la feina i passar pàgina ràpidament

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca, ha assegurat després de la derrota del seu equip davant del Reial Madrid per 6 a 0 que "el resultat és molt dur. Hem d'oblidar-lo quan abans millor i pensar en la Reial Societat". El tècnic romanès ha dit que al descans ha parlat amb els seus jugadors: "Els he aixecat els ànims. És lògic, ho passen malament i hem corregit les posicions".

"Sabíem que veníem amb moltes baixes i el rival té molta qualitat. En els primers quinze minuts totes les seves arribades han estat gol. Especialment en la primera part no hem tingut la intensitat d'altres partits. Això s'ha notat. El rival té qualitat i si li deixes espais per pensar, això es reflecteix en el resultat", s'ha lamentat Galca.

Hernán Pérez, per la seva banda, ha intentat mostrar-se optimista: "Estem treballant bé. Després d'aquest partit començarem a guanyar i a sumar. Ens hem de centrar en el pròxim partit. En lluitar i sortir endavant". El paraguaià ha reconegut que "hem intentat de jugar d'una determinada manera però no hem estat en el matx. Han tingut ocasions i les han aprofitat. Han fet els gols, i no hi ha res més a dir".

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut