Barça

Gaby Milito és presentat com a nou jugador de l'Independiente després de rebre la carta de llibertat

Gaby Milito ha estat presentat com a nou jugador de l'Independiente d'Avellaneda argentí. El Barça no cobrarà cap traspàs després que el jugador ha rebut la carta de llibertat per tal de formalitzar el seu nou contracte amb el club argentí per les tres pròximes temporades. L'entrenador blaugrana, Pep Guardiola, ha reconegut que entén la decisió del jugador, que volia tenir més minuts, i ha assegurat que cobriran la baixa de Milito amb jugadors del planter.

Actualitzat
Gaby Milito ha deixat de ser jugador del Barça i aquesta passada matinada ja l'han presentat de forma oficial com a nou futbolista de l'Independiente d'Avellaneda, equip amb el qual es va formar a l'Argentina. Milito ha explicat que el seu desig era tornar on va començar com a futbolista i ha firmat per l'Independiente per tres temporades després d'arribar amb la carta de llibertat.

La marxa de Milito ha estat valorada pel tècnic del Barça Pep Guardiola, que ha tingut paraules d'elogi cap a l'argentí tot i haver pogut jugar molt poc els últims anys per les lesions. El seu últim moment com a blaugrana va ser en el partit d'Anoeta de finals de l'última Lliga, on va fer un gol absolutament legal, que l'àrbitre va anul·lar. En aquella jugada es va lesionar, i ja no va tornar a vestir més la samarreta del Barça.

Milito és la tercera baixa del primer equip del Barça d'aquesta pretemporada i s'afegeix a les de Jeffren, que ha marxat a l'Sporting de Lisboa, i de Bojan, que ha fitxat per la Roma.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut