Aquesta és la segona pole consecutiva de Rodrigo (EFE)
Moto GP

Gabriel Rodrigo s'adjudica la "pole" a Moto3 i Joan Mir, sancionat, sortirà desè

El pilot argentí nascut a Barcelona s'ha adjudicat la segona "pole" consecutiva. A Joan Mir, que havia quedat segon, li han cancel·lat l'última volta i sortirà des de la desena plaça de la graella

Actualitzat

El pilot argentí nascut a Barcelona Gabriel Rodrigo sortirà aquest diumenge el primer de la graella en la cursa de Moto3 del GP d'Àustria de motociclisme. El pilot de KTM ha estat el més ràpid en la sessió qualificatòria que aquest migdia s'ha disputat al circuit de Spielberg. Aquesta és la segona "pole" consecutiva de Rodrigo a Moto3.

A diferència d'ahir, avui no ha plogut gens, i els pilots han rebaixat força els cronos d'ahir. La crono ha estat molt igualada i s'ha decidit en l'última volta. Rodrigo ha fet el millor temps a només mitja dècima de Joan Mir, el líder del Mundial. Juanfran Guevara completarà la primera línia de sortida. Arón Canet ha estat quart.

Tot i aquest bon crono de Mir, tot just acabar la cursa, s'ha decidit cancel·lar la volta a Mir, Fenati i Jorge Martín. Aquesta penalització obliga Mir a sortir aquest diumenge en desena posició i Guevara i Canet avancen una posició a la graella.

Àlex Márquez, tercer a Moto2

A Moto 2 Matia Pasini s'ha quedat amb la pole tot i que el seu registre ha estat només una mil·lésima de segon millor que el del també italià Franco Morbidelli. Alex Márquez, tercer, completa la primera línia de la graella.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut