Futbol Internacional

Gabriel Paulista, amenaçat de mort per seguidors de l'Arsenal per lesionar Jack Wilshere

L'internacional anglès es perdrà com a mínim les vuit primeres jornades de la Premier League i l'arrencada de la Champions per una lesió al peroné de la cama esquerra

Gabriel Paulista celebra el títol de la Community Shield (Reuters)

El jugador brasiler de l'Arsenal Gabriel Paulista ha estat amenaçat de mort pels aficionats del seu propi equip després d'haver lesionat el seu company Jack Wilshere, que estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. L'internacional anglès es perdrà com a mínim les vuit primeres jornades de la Premier League i l'arrencada de la Champions per una lesió al peroné de la cama esquerra.

Després de confirmar-se l'abast de la lesió, Gabriel Paulista ha estat objecte de les amenaces d'alguns aficionats de l'Arsenal per haver estat qui va provocar la lesió de Wilshere. L'incident va tenir lloc el passat dissabte durant l'entrenament previ a la disputa de la Community Shield, en què l'Arsenal va aconseguir el primer títol de la temporada en imposar-se al Chelsea per un gol a zero.

"Gràcies per arruïnar la carrera del meu noi i per arruïnar el meu somni pel títol. Juro per Déu que si et veig, et mato", va escriure un dels usuaris a Twitter en un missatge dirigit a l'exfutbolista del Vila-real. Tot i que l'entrenador Arsène Wenger ha explicat que l'acció va ser "totalment accidental", els seguidors "gunners" més radicals han demanat que el club londinenc acomiadi el jugador brasiler.