Barça

Freixa no respon Laporta, diu que volen esgotar el mandat i anuncia que el Gamper serà el 2 d'agost

El portaveu de la junta directiva del Barça ha comparegut en roda de premsa com és habitual després d'una jornada de Junta i ha restat importància al possible retorn de l'expresident Joan Laporta. Freixa ha estat clar i ha assegurat que no tenen intenció d'avançar les eleccions i que la "nostra voluntat és esgotar el mandat fins al 2016". A més, ha anunciat que el Trofeu Joan Gamper es disputarà el 2 d'agost, a les 21.30, contra un rival que encara està per determinar.

Actualitzat
El portaveu de la junta directiva del F. C. Barcelona, Toni Freixa, ha comparegut en roda de premsa com és habitual després d'una jornada de Junta, en aquest cas celebrada ahir a Sitges. A més de parlar de la renovació dels estatuts, del Gamper i de les novetats en l'actualitat de l'entorn blaugrana, Freixa ha tret importància al possible retorn de l'expresident blaugrana Joan Laporta, que just abans havia ofert una compareixença anunciant les intencions de tornar a ser candidat a la presidència. Freixa ha estat clar i ha assegurat no tenen intenció d'avançar les eleccions i que la "nostra voluntat és esgotar el mandat fins al 2016".

"Respecto el punt de vista de Joan Laporta, però no vull respondre res del que hagi pogut dir", ha respost, a més d'afegir: "Respectem totes les opinions dels socis, i Laporta és un soci distingit". Així doncs, sempre fugint d'entrar en la polèmica i evitant respondre a les crítiques que ha fet l'expresident sobre la feina de la junta actual.

Sobre la reforma dels estatuts, diverses coses. Es mantindran els sis anys de mandat, i un dels aspectes destacats: "establirem un límit d'endeutament. En cas de superar-lo, la Junta haurà de recuperar-lo en dos exercicis o seran cessats". Per poder ser president del Club, caldrà una antiguitat de deu anys, i per ser directiu, de cinc anys, els mateixos que per ser soci compromissari.

Freixa ha explicat que per autoritzar el patrocini del nom del Camp Nou o del Palau Blaugrana caldrà la ratificació de l'Assemblea, i que "per suprimir seccions, es requerirà l'acord de l'assemblea".

Freixa també ha anunciat que el Trofeu Joan Gamper es disputarà el 2 d'agost, a les 21.30, contra un rival que encara està per determinar.

El portaveu blaugrana també ha anunciat un calendari d'obres per millorar els accessos per valor d'1,1 milions d'euros, i ha informat d'una ampliació i millora dels vestidors de la Ciutat Esportiva per valor d'1,3 milions d'euros. A més, del 3 al 18 d'agost, s'instal·larà el sistema de calefacció a la gespa del camp.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut