Toni Freixa en una imatge d'arxiu de la precampanya (EFE)
Toni Freixa vol impulsar definitivament les seccions (EFE)
Barça

Freixa: "Amb Laporta o Bartomeu el Barça no estarà en bones mans"

Toni Freixa, un dels precandidats a la presidència del FC Barcelona, pensa que no seria bo per al club que Josep Maria Bartomeu o Joan Laporta guanyessin les eleccions

Actualitzat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Toni Freixa creu que "el club no estaria en bones mans" si Josep Maria Bartomeu o Joan Laporta acaben guanyant les eleccions. L'exportaveu de la Junta del Barça ha reivindicat que mentre ell "explica continguts", Bartomeu i Laporta estan "en una guerra a veure qui dels dos coneix millor el representant de Pogba". El cap de llista de "Sabem a què juguem" ha afirmat que ell "també té noms, però no els dirà fins el dia que passin el tall de les signatures".

En una conferència a Barcelona organitzada pel Fòrum Europa. Tribuna Catalunya, dintre d'un cicle especial dedicat a les eleccions del Barça, Freixa ha confessat que se sent responsable del "controvertit" acord amb Qatar, tot i que "es va negociar en una taula amb tan poca gent que no pot considerar-se com a junta directiva". Ha tornar a reafirmar-se en el seu compromís de trobar una alternativa per aquest patrocini. Respecte al fitxatge de Neymar, ha dit que "li agradaria saber tota la veritat".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut