Fred Vergnoux ha estat un dels artífexs de l'èxit de Mireia Belmonte
Natació

Fred Vergnoux: "La Mireia és un animal competitiu, però necessitava un 'reset'"

El tècnic francès ha explicat que la badalonina ha començat un treball de fisioteràpia per esvair del tot els símptomes de les lesions que es va fer al maig

Rubén GómezActualitzat

L'entrenador francès de Mireia Belmonte, Fred Vergnoux, ha parlat sobre la decisió de la nedadora badalonina de no participar en els Mundials de Kazan. Ell mateix ha explicat que "la Mireia és un animal competitiu, però necessitava un 'reset'" per poder afrontar de la millor manera els Jocs Olímpics de Rio el pròxim estiu.

Vergnoux ha comentat que durant aquest mesos ha fet un treball especial per recuperar les millors sensacions de la badalonina, però que no han funcionat. "Hem provat tractament amb cèl·lules mare, però no ha funcionat. Després treball de fisioterapeuta, i tampoc. Fins i tot hem anat traient competicions des del passat mes de maig per arribar en la millor forma", explica l'entrenador francès.

Segons explica el seu tècnic, Mireia Belmonte ha començat a treballar al gimnàs acompanyada d'un fisioterapeuta que l'ajuda a no tornar a entrenar amb aquest tipus de problemes, i ha calculat que l'1 de setembre començarà el compte enrere per els Jocs de Rio. "Tinc la certesa que la Mireia arribarà en les millors condicions a la línia de sortida. De l'arribada a la meta, la responsabilitat serà seva".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut