Fred Rodrigues disputant un enfrontament amb la selecció brasilera (Goal.com)
Fred Rodrigues disputant un enfrontament amb la selecció brasilera (Goal.com)
Futbol internacional

Fred dóna positiu en un control antidopatge durant la disputa de la Copa Amèrica

Segons una informació del portal web GloboEsporte, el migcampista de la selecció brasilera va donar positiu durant la disputa del torneig continental el juny passat

Rubén GómezActualitzat

Fred Rodrigues, migcampista del Xakhtar Donetsk i de la selecció brasilera, ha donat positiu en un control antidopatge que es va fer durant la disputa de la Copa Amèrica a Xile el juny passat, segons una informació del portal web GloboEsporte.

Segons ha explicat Rodrigo Lasmar, cap dels serveis mèdics de la selecció brasilera, la Confederació Brasilera de Futbol esperarà la contraanàlisi que es farà al jugador per oficialitzar alguna reacció tant del jugador com de la federació.

El Canal Fox va informar que en la prova se li va detectar la presència d'una substància diürètica no permesa que s'utilitza contra dolors com la hipertensió arterial, insuficiència cardíaca, cirrosi hepàtica i problemes renals. El seu representant, Alexandre Lima, a l'espera de la contraprova, ha mostrat la seva màxima confiança en el jugador, que està a punt de reintegrar-se al seu club, el Xakhtar Donetsk.
 

Anar al contingut