Franco Morbidelli
Franco Morbidelli està intractable en el campionat de Moto2 (EFE)
Motor

Franco Morbidelli fa el quatre de cinc al GP de França i s'escapa en el mundial de Moto2

Francesco Bagnaia i Thomas Luthi completen el podi, però no deixen de cedir terreny rere el líder; Àlex Márquez, amb un dit del peu trencat, ha estat quart

Actualitzat

Franco Morbidelli es vol ficar el mundial de Moto2 a la butxaca el més aviat possible. Aquest diumenge ha tornat a guanyar al Gran Premi de França, i és la quarta victòria en cinc proves aquesta temporada. Només se li va escapar el Gran Premi d'Espanya, per una caiguda.

A Le Mans ha sortir des del tercer lloc, però no li ha costat gens avançar cap al primer lloc deixant lleugerament enrre els dos pilots que el precedien, Francesco Bagnaia i Thomas Luthi, que han ocupat les dues altres places del podi. El debutant italià ha tornat a sosprendre i, mentre Luthi anava cedint distància, s'ha enganxat a la roda del líder fins a l'última volta, on ha decidit no arriscar-se a caure i ha renunciat a atacar, considerant bo el segon lloc.

El quart ha estat Àlex Márquez, i amb prou mèrit, atès que ha corregut des de la classificació de dissabte amb una fissura al dit petit del peu esquerre. El de Cervera ha sumat 13 punts que l'ajuden a prendre el tercer lloc del campionat i desplaçar Miguel Oliveira, que aquest diumenge ha estat 17è. Dos catalans més han entrat dins dels punts: Xavi Vierge, 9è; Ricard Cardús, 13è, i Àxel Pons, 15è. Èdgar Pons ha estat l'últim, 25è, i Isaac Viñales ha caigut en l'última volta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut