Francesco Acerbi ha debutat als 26 anys després d'una lluita contra el càncer.
Futbol

Francesco Acerbi, de lluitar contra el càncer a debutar amb la selecció italiana

El defensa del Sassuolo, Francesco Acerbi va fer realitat aquest dimarts un dels seus somnis després de sumar el seu primer partit com a internacional amb la selecció italiana després de passar-se gairebé dos anys lluitant contra el càncer.

Actualitzat

El defensa del Sassuolo Francesco Acerbi va fer realitat aquest dimarts un dels seus somnis després de sumar el seu primer partit com a internacional.

Acerbi (26 anys) fa dos estius no pensava en aquest objectiu, sinó que totes les seves forces es centraven a lluitar contra el càncer de testicle que l'ha deixat fora del terreny de joc des del 2013. Després de l'operació de 2013, va tenir una recaiguda al desembre del mateix any i no va poder tornar a la competició fins al final de la temporada passada.

El seu primer gol en Sèrie A va arribar al gener de 2012, però la malaltia no el va deixar tornar fins al 25 de febrer de 2014. Francesco sembla que ha agafat vol amb aquesta nova oportunitat com a futbolista i aquesta temporada ja suma 6 partits en la Sèrie A i un gol.

El jugador ha demostrat la seva maduresa dins i fora el terreny de joc i això ha servit perquè Conte el convoqui per tornar a la selecció. El defensa ha aconseguir el seu objectiu de debutar amb l'Azzurra. I ha disputat els seus primers deu minuts com a internacional italià davant Albània aquest dimarts.

"Espero vestir la samarreta 'azzurra' més vegades i que hi hagi continuïtat amb la selecció. Després d'aquesta possibilitat que m'han donat ho miro tot des d'una altra perspectiva", ha declarat després de debutar amb la selecció italiana i tornar a sentir-se un futbolista important al seu país.

El moment més emocionant del partit es va viure quan va sortir a jugar com a substitut al minut 82. Ell mateix va comentar posteriorment a Rai Sport que "amb tot el que vaig passar, em sento feliç i orgullós". Van ser només uns minuts, però van tenir un gran valor, no només per a Acerbi.

Anar al contingut