Futbol

Francesc Rebled deixa de ser president del Girona enmig del procés de venda del club

Francesc Rebled ha deixat de ser president del Girona i el seu relleu ha arribat enmig de l'operació de venda del club i després que Rebled va afirmar que el nou màxim accionista li mantindria el càrrec

Actualitzat

L'encara màxim accionista del Girona F. C., Josep Delgado, ha acceptat la dimissió de Francesc Rebled com a president del club, segons ha comunicat l'entitat a través de Twitter. El vicepresident Patxi Otamendi assumirà el càrrec en funcions.

 

 

Aquest relleu en la presidència del Girona arriba enmig del procés de venda de les accions del club per part de Delgado a l'argentí Ricardo Pini. Una operació que Rebled havia donat pràcticament per tancada aquesta mateixa setmana admetent que el nou propietari li mantindria el càrrec.

A hores d'ara, però, la transacció està aturada. S'esperava que aquest dijous Pini lliurés la part dels diners que li faltaven per posar per tancar la seva compra, però sembla que això no ha passat. O no almenys amb les garanties que esperava Delgado. La seva reacció podria haver estat demanar la dimissió de Rebled. Joaquim Boadas, responsable de la societat Unió Esportiva Gironina que gestiona les accions del Girona de Delgado, ha justificat el canvi de president perquè "veia perillar la imparcialitat que hi ha d'haver en el procés de venda de l'entitat".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut