Futbol internacional

"France Football" ignora Messi i situa Cristiano Ronaldo com el gran favorit per guanyar la Pilota d'Or

La revista francesa ha dedicat la seva última portada al crac portuguès del Reial Madrid amb un titular on es pregunta qui el pot batre en la lluita per endur-se el premi que acredita el millor futbolista del món

Actualitzat

Cristiano Ronaldo torna a ser el gran favorit per conquerir aquesta temporada la Pilota d'Or. La revista "France Football", que atorga aquest prestigiós guardó, ha ignorat Leo Messi i ha dedicat la seva última portada al crac portuguès del Reial Madrid amb un titular on es pregunta qui el pot batre en la lluita per endur-se el premi que acredita el millor futbolista del món.

Per a la revista francesa, ara mateix CR7 no té rival per guanyar la cinquena Pilota d'Or, una fita que l'igualaria amb el blaugrana Leo Messi. En el reportatge, "France Football" també col·loca en la llista de possibles candidats el porter italià de la Juventus, Gianluigi Buffon, el davanter francès de l'Atlètic de Madrid, Antoine Griezmann, i el jove fenomen francès del Mònaco Kylian Mbappé, però, en canvi, no hi apareix cap futbolista del Barça.

Ni tan sols la descomunal actuació de Messi al clàssic del Bernabéu, que va acabar amb victòria blaugrana (2-3), i els seus 35 gols en la Lliga espanyola -15 més que el portuguès- són suficients perquè la publicació futbolística inclogui el crac argentí en la lluita pel guardó. Messi també supera Cristiano en la Champions. Messi ha anotat 11 gols pels 10 del portuguès, tot i que l'eliminació del Barça a quarts de final a mans de la Juventus pesa com una llosa en les aspiracions del 10 blaugrana.

Anar al contingut