"France Football" donarà tres premis individuals a partir d'aquest any 2018 (@francefootball)
Futbol internacional

"France Football" donarà una Pilota d'Or a la millor jugadora del món per primera vegada

La cerimònia de la Pilota d'Or 2018, que el 3 de desembre complirà la 63a edició, atorgarà dos premis nous: la Pilota d'Or femenina i el trofeu Kopa al millor jugador menor de 21 anys

Actualitzat

La revista "France Football" donarà en l'edició de 2018 dos nous premis que se sumen al dedicat al millor futbolista professional: el de la millor jugadora i al millor jove menor de 21 anys, segons ha informat aquest dilluns la publicació francesa.
 
La cerimònia de la Pilota d'Or 2018, que el 3 de desembre complirà la 63a edició, atorgarà la Pilota d'Or femenina i el trofeu Kopa al millor jugador jove. Es tracta de la primera vegada que "France Football" en solitari atorga altres premis més enllà del seu icònic trofeu individual a millor jugador de l'any des que es va crear el guardó, el 1956.

El premi a la Pilota d'Or femenina es decideix de la mateixa manera que la masculina, amb el vot d'un grup de periodistes especialitzats, mentre que el Kopa serà elegit per un jurat compost per 33 guanyadors de la Pilota d'Or, alguns d'ells encara en actiu, com Messi o Cristiano Ronaldo.

Anar al contingut