Futbol

"France Football" dona explicacions per l'enquesta piratejada de la Pilota d'Or

La revista francesa aclaria en un comunicat que l'enquesta on preguntava qui mereixia guanyar la Pilota d'Or 2018 va ser piratejada

Actualitzat

"France Football" ha precisat en un comunicat que s'estava piratejant l'enquesta que va retirar i que estava donant Messi com a clar i absolut guanyador de la Pilota d'Or pels lectors, estava sent piratejada.

"Estimats lectors. Com ahir van poder comprovar, ens vam veure obligats a treure l'article: 'Enquesta: voti per qui, segons la seva opinió, mereix guanyar la Pilota d'Or 2018', a causa de la creació de milers de comptes falsos, a través de "malware", que en falsejaven els resultats".

 

La revista va publicar aquesta votació amb el simple objectiu de saber què votarien els seus lectors, encara que en cap cas era vinculant, ja que la votació, com sempre s'ha fet, no va a càrrec dels aficionats. Però va resultar que van aparèixer milers de comptes falsos que van distorsionar l'enquesta i van votar per Messi perquè semblés que era el clar guanyador per la gent.

Afortunadament, "France Football" va detectar el pirateig i va poder aturar la difusió d'aquesta enquesta "fake".

 

Anar al contingut