Mbappé s'ha retirat amb gestos de dolor (EFE)
Futbol internacional

França s'imposa a l'Uruguai amb Dembélé inèdit i ensurt de Mbappé (1-0)

Un solitari gol de Giroud de penal ha donat el triomf als francesos en un duel on Luis Suárez ha disputat els 90 minuts

Actualitzat

França s'ha imposat per la mínima a l'Uruguai en partit amistós disputat a l'Stade de France de París i ha confirmat la seva condició de vigent campiona mundial. Amb el blaugrana Ousmane Dembélé inèdit, els francesos han dominat la selecció charrúa amb les mateixes armes que la van portar a conquerir la Copa del Món a Rússia, un bloc molt sòlid i sense fissures que ha acabat per anul·lar el rival.

En la primera meitat, Mbappé ha portat de corcoll la defensa visitant fins que, en el minut 35, s'ha hagut de retirar després d'una caiguda en què ha recolzat el braç en mala posició. Ràpidament, el davanter del PSG ha demanat el canvi i, tot i intentar tornar al terreny de joc, ha deixat la gespa amb ostensibles gestos de dolor i tocant-se l'espatlla.

Tot i aquest ensurt, el combinat de Didier Deschamps s'ha refet i s'ha emportat el triomf amb un gol de penal d'Olivier Giroud en l'inici de la segona meitat. L'Uguruai, amb Luis Suárez titular i que ha disputat els 90 minuts, ha intentat reaccionar, però pràcticament no ha creat perill sobre la porteria de Lloris. 

En la segona part, Mbappé ha tranquil·litzat els seguidors del PSG i ha vist el partit des de la banqueta somrient al costat de Dembélé, que no ha disputat ni un sol minut.

ARXIVAT A:
DembéléLuis Suárez
Anar al contingut