França i Turquia lluitaran per la cinquena plaça de consolació del Mundial del Japó

França i Turquia lluitaran per la cinquena plaça del Mundial, en els partits de consolació. França ha superat Alemanya per només 2 punts (75-73), en un partit amb alternatives. Els alemanys han dominat la primera part amb un gran Dirk Nowitzki, que ha fet 29 punts, però, en la segona part, els francesos han capgirat el marcador i s'han emportat la victòria, en un final ajustat. Alemanya ha seleccionat malament els seus atacs i França ha aconseguit la victòria, amb 5 punts seguits de Gomis i Gelabale.

En l'altre partit, Turquia s'ha imposat a Lituània en la pròrroga per 84-95, en un partit en què tots dos equips estaven tocats anímicament, després de les seves eliminacions a quarts de final. Songaila i Kurtoglu han estat els màxims anotadors de cada equip.