El central argentí Pablo Simonet ha fet un gran partit contra Montenegro (Foto: EFE)
Handbol

França guanya Tunísia amb patiments (30-27) en la primera jornada del Mundial d'handbol

Granollers s'ha estrenat com a seu del Mundial d'handbol amb un Alemanya-Brasil, que ha acabat amb una contundent victòria alemanya per 33 a 23. La capital vallesana acollirà la primera fase del grup A, el grup de França, la vigent campiona i una de les seleccions que arrossega més aficionats.

Actualitzat
Granollers s'ha estrenat com a seu del Mundial d'handbol amb un Alemanya-Brasil, que ha acabat amb una contundent victòria teutona per 33 a 23. La capital vallesana acollirà la primera fase del grup A, l'anomenat "grup de la mort", on hi ha França, la vigent campiona i una de les seleccions que arrossega més aficionats.

Precisament, els francesos han hagut de treballar més del que s'esperava per batre la sorprenent selecció de Tunísia, que ha mantingut el matx empatat durant molts minuts. Finalment, la qualitat dels jugadors gals, i la seva experiència en l'alta competició, han decantat el partit per només tres punts (30-27), quan els pronòstics feien esperar una diferència molt més àmplia.

En el tercer partit de la jornada, la sorpresa ha acabat de saltar. L'Argentina ha sorprès Montenegro en un partit molt ajustat que s'ha decidit en els últims instants (28-26). Els Gladiadores hi han posat molta fe durant tot el partit i el combinat balcànic, ple de jugadors experimentats en les grans lligues europees, no ha sabut donar-los una resposta prou competitiva.

La pròxima jornada del grup A, a Granollers, es juga aquest diumenge amb tres partits més: Brasil-Argentina (15.00), Tunísia-Alemanya (17.20) i Montenegro-França (19.30). Tots es podran veure en directe a través de la web d'Esport3 i de la seva app per a mòbil.
Anar al contingut